Kompletní směs na Babeta dortový korpus 425g Cake Masters /14731CM Vhodné na korpus, Babeta dortík, velikonočního beránka atd..
Kód: 4250712347313Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah balení: 415 g směsi na pečení, 10 g moučkového cukru na případný posyp
Těsto můžete dochutit vanilkou, rumem, oříšky atd..
Podrobný postup přípravy:
Dortový korpus
budete potřebovat: 150 g vejce (asi 3 vejce velikosti M), 200 g smetany
Předehřejte troubu na 150 °C horní/spodní ohřev a vyložte kulatou formu 20 cm s pečícím papírem. Zapékací směs s vejci a smetanou smícháme ručním mixérem na nejnižším stupni a poté šleháme na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Hmotu uhladíme v připraveném pekáči a posypeme polovinou moučkového cukru. Pečeme cca. 50 minut, vyjměte z formy a nechte zcela vychladnout. Poté poprášíme zbytkem moučkového cukru.
Složení:
Směs na pečení: cukr, PŠENIČNÁ mouka, škrob (včetně PŠENICE), emulgátory (E 472a (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou), E 472b (estery kyseliny mléčné s mono- a diglyceridy mastných kyselin)), pečení soda [glukono-delta-lakton, difosforečnany], kypřící látka hydrogenuhličitan sodný], glukózový sirup, SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO, přírodní citronové aroma s dalšími přírodními příchutěmi, VAJEČNÉ BÍLKY, zahušťovadlo xantanová guma. Moučkový cukr (2,4 %): cukr.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1390 KJ / 332 kcal | tuky 16 g / z toho celkem mastné kyseliny 3,6 g | sacharidy 42 g / z toho cukry 24 g | protein 4,99 g | sůl 0,7 g.
Návod k přípravě: Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku.
TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.