Detailní popis produktu
Rozměr: 15 x 30,5 cm Podložka pro strukturální povrch potahovaných dortů. Hmotu rozválejte a ihned přiložte fólii. Poté žehličkou či válečkem přejíždějte silným tlakem po fólii. Pak ji odstraňte a nechte hmotu chvíli zavadnout. Přeneste na dort a již neuhlazujte. Dále lze fólii použít s čokoládou. Čokoládu na fólii rozetřeme pomocí vyosené stěrky. Pak ji necháme tuhnout na teplotu cca 17°C (čokoláda je ještě měkká, ale nestéká). Poté lze vyřezávat či vykrajovat různé tvary nebo fólii přitisknout např. na bok dortu. Vložíme do lednice a necháme úplně ztuhnout. Zhruba po 15 minutách fólii odstraníme. Postup jak fólii použít najdete ZDE. Lze používat opakovaně. Omývejte ručně.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.