Modelovací hutná šlehačka bezlaktózová Monna Lisa 1l
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Monna Lisa je UHT rostlinný krém, který je speciálně určen pro dekorace
Je slazená, má jemnou, ale pevnou konzistenci, která zaručuje vynikající nášleh a stabilitu. Vyznačuje se lesklou bílou barvou, chutí smetany a vanilky, může být ochucen a barven podle potřeby. Je ideální pro precizní dekorace cukroví, pečiva, zmrzlin a mražených dezertů.
Neobsahuje laktózu a alergeny.
Balení obsahuje 1 litr slazeného rostlinného krému pro přípravu modelovací šlehačky.
Doporučená teplota při zpracování: 2-5 °C. Spotřeba po otevření: 3-4 dny (uchovávat v chladničce). Neotevřené balení uchovávat při teplotě do 20°C.
Složení:
voda, 28% plně hydroganovaných rostlinných olejů (řepkových, kukuřičných, sojových a slunečnicových) a tuků (palmojádrových), cukr, stabilizátory E420ii, E464, E340ii, E412, E415), emulgátory (E481, E471, E475) sůl, aroma.
Bezlepkový produkt - šlehačka
Použití:
řádně vychlazený krém šlehat ručním šlehačem do požadované tuhosti, pracovat stejně, jako s klasickým krémem.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
energie 1354 kJ/327 kcal, tuky 29 g (z toho nasycené 28 g), sacharidy 18 g (z toho cukry 14 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,2 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šlehačky |
---|---|
Skladování: | Po otevření v chladničce při teplotě +2 až +8°C nebo před otevřením při pokojové teplotě do +24°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.