SADA na čokoládové cupcakes a korpusy, ČOKOLÁDOVÁ LÁSKA 355g /14737CM /sada s košíčky
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Směs na pečení na 12 malých nebo 6 velkých košíčků skládající se z:
- 300 g směsi na pečení
- 15 g kakaového prášku
- 20 g čokoládové polevy
- 20 g Callebaut Dark Callets
- 12 kapslí na muffiny
Čokoládové košíčky s lahodným krémovým polevou, čokoládovou polevou a cuketami z hořké čokolády.
Dále potřebujete na těsto:
125 ml oleje na vaření
100 ml vody
100 g vajec (cca 2 vejce velikosti M)
Na krémovou polevu:
300 ml smetany (studené)
10 g cukru
Podrobný postup přípravy: Troubu předehřejte na 190 °C horní/spodní ohřev. Ručním mixérem nebo kuchyňským robotem krátce promíchejte směs na pečení s vejci, kuchyňským olejem a vodou na nejnižší stupeň a poté mixujte na nejvyšším stupni 1 minutu do hladka.
Košíčky na muffiny položte na plech nebo formu na muffiny a směs rovnoměrně rozdělte do košíčků. Koláče pečte cca 15-20 minut a poté je nechte zcela vychladnout. Na čokoládový krém smíchejte kakaový prášek s cukrem a dejte do vysoké mísy. Přidejte trochu studené smetany a míchejte, dokud nebude hladká. Poté přidáme zbylou smetanu a ušleháme dotuha. Krém naplňte do zdobícího sáčku s ozdobnou tryskou a každý dort ozdobte krémovou polevou, čokoládovými plátky a čokoládovou polevou.
Ingredience které produkt obsahuje: Směs na pečení: PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, PŠENIČNÝ ŠKROB, nízkotučný kakaový prášek (5,5 %), čokoládové vločky (4,4 %) [cukr, kakaová hmota, nízkotučný kakaový prášek, emulgátor lecitiny, leštící látka (šelak, arabská guma) ], SLADKÁ SYROVÁTKA, modifikovaný škrob, kypřící látka (difosfáty, hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl. Hořká čokoláda Callebaut Callets: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin. Poleva: Glukózový sirup, sirup z invertního cukru, fruktózový sirup, nízkotučný kakaový prášek 11%, KONDENZOVANÉ MLÉKO BEZ CUKRU, etylalkohol, aroma. Může obsahovat stopy VEJCE A MLÉČNÉ SLOŽKY, SÓJU, OŘECHY, OŘECHY a jiná OLEJNÁ SEMENA.
Nutrendy: energie 1726 KJ / 412 kcal | tuky 24,2 g / z toho celkem mastné kyseliny 4,9 g | sacharidy 40,7 g / z toho cukry 23,1 g | protein 6 g | sůl 0g.
Návod k přípravě - stručný: Těsto - Troubu na 190 °C. Robotem krátce promíchejte směs na pečení s 2 vejci, kuchyňským olejem 125ml a 100m vodou na nejnižší stupeň a poté na nejvyšší 1 minutu. Pečte cca 15-20 minut. Na krém smíchejte kakaový prášek s cukrem 10g. Přidejte 100ml studené smetany a míchejte, dokud nebude hladká. Poté přidáme 200ml smetany a ušleháme dotuha. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.