Sandra Velvet směs na výrobu litých hmot s červenou barvou (5 kg) /D_11175
Detailní popis produktu
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu. Díky své specifické barvě se hodí pro výrobky amerického stylu „Red Velvet“. Možné je její samostatné použití s pouhým dozdobením povrchu, jako je tomu například u výrobků typu „Cupcakes“ neboli košíčků. Roládové pláty ze Sandry VELVET jsou pružné a ohebné. Korpusy z této hmoty jsou šťavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřicí látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma Dortový korpus Velvet: 1000 g Sandra Velvetu, 650 g vody, 180 g oleje Velvet pláty: 1000 g Sandra Velvetu, 535 g vody, 180 g oleje, 160 g vaječného tekutého obsahu Velvet sušenky: 1000 g Sandra Velvetu, 360 g másla, 200 g čokoládových dropsů, 100 g cukru Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1621 kJ/388 kcal, tuky 4,6 g (z toho nasycené 1,4 g), sacharidy 76,5 g (z toho cukry 47,4 g), vláknina 1,7 g, bílkoviny 9,5 g, sůl 1,1 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.